NAISTEN KANSSA LAUTEILLA

Eilen illalla Verkatehtaan vaalipaneelissa meitä kansanedustajaehdokkaita grillattiin näissä vaaleissa viimeistä kertaa.

Lavalla eli lauteilla olivat lisäkseni Ritva, Tarja, Kirsi, Sirkka-Liisa, Teija ja Sari (istumajärjestyksessä lueteltuna) eli tuo sukupuolikiintiö toteutui hieman ontuen. Tosin edellisessä tentissä meni jakauma tasan toisin päin, että siltä osin tilanne 1-1.

Nyt ei enää jauhettu Portugalia tai Natoa, vaan oltiin enemmän tavallisen ihmisen iholla terveydenhuollon, vanhustenhoidon ja tuloerojen konkreatian myötä. Lisäksi tiukat yleisökysymykset pitivät panelistit hereillä, jos nyt niissä valokeiloissa olisi nukkuminen onnistunutkaan.

Toimittaja Pertti Lampinen piti ohjat tiukasti käsissään jakaen puheenvuoroja – yhtä pientä pikku lipsahdusta lukuunottamatta – tasapuolisesti. Simo Frangén huolehti, että yleisökin pääsi kysymyksineen ääneen.

Herkällä korvalla olen palautetta kuunnellut, ja varsin monen mielipide on ollut, että eilinen tilaisuus oli parempi kuin pari viikkoa aiemmin ollut. Puhuttiin hyvin ja lyhyesti, eikä huudettu toistemme päälle, mistä puheenjohtajamme saisivat ottaa oppia.

Siitä oli hyvä lähteä vielä viimeiselle rutistukselle. Aamupäivä meni vielä torilla ja Reskalla. Juuri äsken lähetin vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen. Eli nyt: hereby I rest my case!

Kiitokset kaikille kanssaehdokkaille reilusta meiningistä!

Iso käsi pienelle, mutta sitäkin pippuriselle tukiporukalle tekemästänne työstä!

Jätä kommentti

css.php